Gå videre til innhold
Hurtigruten henter kommunikasjonssjef fra VG

Pressemelding -

Hurtigruten henter kommunikasjonssjef fra VG

Rune Thomas Ege blir ny kommunikasjonssjef i Hurtigruten. – Jeg gleder meg til å bruke kompetansen og eventyrlysten min i et av Norges råeste og mest fremtidsrettede selskaper, sier 34-åringen.

Ege har de siste årene arbeidet som utenriksjournalist i VG, og har bred bakgrunn fra reiselivs- og nyhetsarbeid i det samme mediehuset. Han har i tillegg jobbet som nyhetsreporter i TV 2 og som presse- og informasjonsoffiser for norske styrker i Afghanistan.

- Det er en unik mulighet i et unikt selskap som kombinerer tradisjon og innovasjon. Hurtigruten har solid forankring langs norskekysten, samtidig som selskapet satser offensivt og globalt på bærekraftig opplevelsesturisme. Selvfølgelig vil jeg være med på denne seilingen, sier Ege.

Dagens kommunikasjonssjef, Stein Lillebo, tiltrer rollen som strategisk prosjektleder for havnesaken i Hurtigruten.

Ege blir sentral i Hurtigrutens kommunikasjonsarbeid både nasjonalt og globalt, med både strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver. Han blir også en av Hurtigrutens talspersoner i mediene.

Kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten er svært fornøyd med å ha fått Ege om bord.

- Rune Thomas vil med sin kompetanse fra sentrale roller i noen av Norges viktigste redaksjoner styrke kommunikasjonslaget vårt. Han vil bidra til å styrke Hurtigrutens posisjon som et ledende transport- og reiselivsselskap på norskekysten. Erfaringen hans fra utenriks- og reiselivsjournalistikk er verdifull for et selskap som er verdensledende på bærekraftig opplevelsesreiseliv i Arktis og Antarktis, sier hun.

Ege begynner i Hurtigruten 7. november.

Emner


Hurtigruten er den legendariske ruten langs norskekysten; originalen siden 1893. Fra 2016 tilbyr Hurtigruten ekspedisjonsreiser med fire skip i Arktis ved Svalbard, Island og Grønland, og seilinger rundt Antarktis. I alt 11 skip tilbyr opplevelsesreiser langs norskekysten - hver dag hele året.

Kontakter

Pressevakt Hurtigruten

Pressevakt Hurtigruten

Pressekontakt Alle mediehenvendelser om Hurtigruten, rutetrafikken Bergen-Kirkenes og MS Trollfjord. Kontaktnummer for kundehenvendelser finnes her: https://www.hurtigruten.no/kontakt-oss/ (+47) 48 02 77 00 (kun for presse, ikke SMS)
Pressevakt HX

Pressevakt HX

Pressekontakt Alle henvendelser om HX (tidligere Hurtigruten Expeditions) og ekspedisjonscruise (+47) 47 666 888 (ikke SMS)
Tarjei Kramviken

Tarjei Kramviken

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Hurtigruten +47 97600637
Øystein Knoph

Øystein Knoph

Pressekontakt Head of Media Operations Hurtigruten +47 977 39 224
Anne Solsvik

Anne Solsvik

Pressekontakt VP kommunikasjon Hurtigruten +47 995 98 796

Hurtigruten Group